You are currently viewing Claudiu Ovidiu Tarnovean,  blogger de călătorii

Claudiu Ovidiu Tarnovean,  blogger de călătorii

Foto:

Claudiu Ovidiu Tarnovean,  blogger de călătorii

 

Supratitlu:Lumea din spatele Instagram
Titlu:Claudiu Ovidiu Tarnovean: Mă consider un călător convins
Tot mai mulţi tineri de difrite vârste din judeţul Mureş au cont, sau şi-au făcut conturi de Instagram în ultimii ani. De ce ne-am gândit să scriem despre Instagram? Pentru că este un fenomen social cu peste 500 de milioane de utilizatori activi la nivel global.

Povestea antreprenorului care a pornit fenomenul Instagram: Kevin Systrom este un antreprenor american care a fondat alături de Mike Krieger populară aplicaţie de smartphone Instagram. Cei doi au lansat pe 6 octombrie 2010 aplicaţia, care se laudă cu cea mai mare creştere din toate timpurile, ajungând în doar doi ani la peste 80 de milioane de utilizatori. Instagram a fost vândut către Facebook în aprilie 2012 , pentru 1 miliard de dolari cu tot cu cei 13 angajaţi ai Instagram. Cei 2 fondatori se află în continuare la conducerea Instagramului.

Cotidianul Zi de Zi alocă o rubrica săptămânală pentru cele mai ,,cool” conturi de Instagram din Târgu Mureş şi din judeţul Mureş. Încercăm să aflăm şi povestiile din spatele acestor conturi şi sfaturi care te pot ajută să-ţi îmbunătăţeşti contul tău personal.

Primul cont care l-am identifcat, este a lui Claudiu Ovidiu Tarnovean, de profesie contabil, care are cont de Instagram din 2011.

Care este povestea ta legat de contul tău de Instagram?

,, Eu mi-am făcut contul de Instagram în 2011, dar la început nu prea am fost activ şi nu prea îmi puneam multe poze. Dar de la sfârşitul anului 2014, începutul lui 2015 am început să fiu tot mai activ şi să intru foarte des pe cont. Şi am început să fiu activ pentru că mie îmi place să călătoresc foarte mult şi tot timpul postăm poze din diferite locuri. Aşa am ajuns să-mi perfectionez calitate pozelor. Mă consider un călător convins şi mai nou sunt şi blogger de călătorii, iar pozele ce le pun pe blogul meu sunt editate pe Instagram de exemplu. Dacă vrei să ai multe like-uri, trebuie să ai caliate la poze şi asta contează foarte mult! Eu am reuşit în 2016 să strâng 115.273 de like-uri. Mie personal îmi place să fac poze la peisaje, sau sunt iubior de apusuri de soare şi am reuşit să strâng o colecţie de fotografii din diferite colţuri ale lumii pe care le postez pe cont. Trebuie să fii pasionat de fotografie şi să faci cât mai multe poze, iar când faci o poză să fii atent la detalii şi la calitate ei! Şi încă ceva, instagramul uneşte oamenii, eu am reuşit să-mi fac mulţi prieteni din diferite locuri din ţară asta şi de pe glob!”, afirmă  Claudiu Ovidiu Tarnovean

Articol Zi de Zi

Lumea în spatele Instagram 

Distribuie:

Lasă un răspuns