You are currently viewing O plajă de vis! Stintino ,, Spiaggia La Pelosa”-Sardinia, Italia.

O plajă de vis! Stintino ,, Spiaggia La Pelosa”-Sardinia, Italia.

       Călătoria noastă a început de data aceasta de la Bucureşti, pentru că de acolo am zburat spre Italia, cu escală la Roma şi apoi am zburat încă o ora spre Alghero. Noi am fost un grup de 6 persoane.

Am aşteptat de mult să vă povestesc doar despre această plajă, pentru că e cea mai bună plajă pe care am fost în Europa şi în Italia. Am avut ocazia să vizitez şi să fac plajă mai ales în Italia de foarte multe ori. Am să vă povestesc despre multe alte locaţii  în viitoarele postări şi despre multe alte plaje, etc! Nici o plajă nu m-a impresionat ca aceasta. Este un colţ de rai şi nu exagerez deloc!

img_20170302_211213_226

Spiaggia La Pelosa

Stintinio este o comună din zona Sassari în nordul Sardiniei, o zona foarte liniştită şi celebră pentru ,,Spiaggia La Pelosa”. Sunt aproximativ 54 de km de la aeroportul din Alghero! În vecinătate se află insula Asanari, astăzi fiind Parc Naţional, dar în trecut a fost penitenciar de maximă siguranţă al Italiei, care a fost inaccesibilă până acuma câţiva ani. Poate ăsta e motivul de  şi-a păstrat sălbăticia, care este aparte!

O plajă de vis! Stintino ,, Spiaggia La Pelosa''-Sardinia, Italia. 1

O plajă de vis! Stintino ,, Spiaggia La Pelosa''-Sardinia, Italia. 2

În zona mai poţi să mergi să faci plajă şi să te relaxezi sau să faci snorkeling la „La Pelosetta”, „Le Saline”, „EZZI Mannu” şi Capo Falcone. Dar cea mai importantă plajă şi celebră este ,,Spiaggia La Pelosa”. Şi nu numai că e una dintre cele mai frumoase plaje din Sardinia, dar cred că este şi una dintre cele mai frumoase din Italia.

Cum îmi zicea un amic italian care ne-a dus acolo, că trebuie să mergi în Maldive să mai vezi aşa apă clară şi albastră ca aici. Nu am fost în Maldive încă , dar pot să spun că se compară la claritatea apei, de exemplu cu  Insula de Coral/Coral Island /Ko He . Îţi recomand să mănânci fructe de mare, sunt foarte bune! Ce trebuie să mai ştii, e că în iulie-august sunt foarte mulţi turişti, iar dacă nu mergi de dimineaţă să prinzi loc pe plajă, o să fie mai complicat să-ţi găseşti loc pentru prosop.

img_20170302_211137_082

       Dacă vrei să mergi în Sardinia, să mergi aici.  Nu o să regreţi pentru că este paradis aici în Europa !

Photos By-  Claudiu Ovidiu Târnovean (copyright:Coco Traveling )

Distribuie:

This Post Has 8 Comments

 1. asdfkitty

  Doamnee ce frumos♡
  Abia astept sa „cresc” sa-mi permit sa calatoresc!
  O sa pun plaja asta pe lista de vizitat! 🙂

  1. E foarte, foarte frumos să călătorești, plus că te descoperi tu pe tine și iți deschizi noi orizonturi! Da este o plaja superba! Vezi ca mai am poze cu plaje din Thailanda pe bloggul meu, e paradis acolo 😊🌏

 2. Pozele tale m-au facut sa imi doresc ca lunile sa treaca mai repede si sa ajung si eu in Sardinia! 😊

 3. Ioana

  Sardinia este de vis!

Lasă un răspuns