asia, my dreamland

places to remember

“Travel is the only thing you buy that makes you richer”

What most people like

my experiences

Let’s Discover Together

ASIA /THAILANDA

Vreau să recunosc că am început bine nouă etapă din viaţă mea. Sunt blogger (începător) şi vreau să zic şi de ce, pentru că prima călătorie din anul acesta mi-a apărut întru-un ziar local din Târgu Mureş. Tare bucuros şi fericit am fost că am avut această ocazie.

Asia/thailanda

Dacă eşti iubitor de frumos, de peisaje care îţi taie răsuflare, de apă turcoaz, de plaje exotice, de aventură trebuie să vizitezi aceste 3 insule! De când am plecat din România am visat să ajung în special la Maya Bay, un loc de vis unde a fost filmat filmul The Beach cu Leonardo  DiCapprio.

asia/thailand

M-am gândit să povestesc astăzi despre Insula de Coral (Coral Island /Ko He în thailandeză ). Un loc fermecător cu plaje – extinse, curate, cu nisip alb orbitor şi marea – un turcoaz. Un loc perfect pentru a face snorkeling în cazul că eşti pasionat de aşa ceva.

asia/thailanda

Această experienţă a fost ceva super tare! Şi zic asta pentru că mie în general îmi plac plajele sălbatice, cu foarte puţini turişti şi îmi place să explorez locuri necomerciale. La hotelul unde am stat în călătoria noastră în Thailanda în faţă ochiilor noştri erau două insule Koh Tapao Noi şi Koh Tapao Yai.

 South Asia / MALDIVE

Am lăsat să treacă ceva timp să-mi așez un pic amintirile după ce m-am întors din Maldive. Am lăsat cam două săptămâni și câteva zile și m-am apucat să scriu experiența mea. M-am întors agitat și nu mi-am găsit locul deloc. 

South Asia / MALDIVE

A fost prima dată în viață mea când eram disperat că trebuie să plec dintr-un loc, dar eram chiar disperat și nu știam ce să fac să rămân acolo. Ca să ajungi în Maldive trebuie prima dată să visezi și să crezi că acel vis o să devină realitate.

South asia/Maldives-2019

Buna Dragilor, Ciao, Hello! La multi ani cu multa sanatate si tot ceea ce aveti in plan sa se intample in 2020! Este primul meu articol din acest an. O sa scriu aici despre experienta mea in Maldive la resortul Kuramathi. 

SOUTH ASIA/MALE-2019

 In recenta mea calatorie in Maldive ( O insula de vis- Kurmathi, Maldives! ) la intoarcerea acasa ne-au facut transferul de pe insula la aeroport la ora 14:00. Noi aveam avionul spre Istanbul la ora 23:35. Trebuia sa stam multe ore in aeroport, evident asta inseamna plictiseala. 

The most affordable price

LEt's start
your journey!