You are currently viewing Calator prin pandemie!

Calator prin pandemie!

Toti trecem printr-o perioada grea, dificila, de neconceput acum o luna. Eu recunosc ca acum o luna nu credeam ca o sa ajungem aici, dar trebuie sa ma obisnuiesc acum cu acest prezent neplacut, nesigur. Nu o sa ma complac in aceasta situatie si incerc sa fiu pozitiv si optimist, pentru ca asa sunt eu. Asta nu inseamna ca nu o sa am grija de mine, de familie, asta nu inseamna ca nu imi este frica de acest virus. Trebuie sa ne spalam pe maini, dar pentru mine nu este ceva nou in viata, asa ca fac asta de multi, multi ani. Scriu acest articol cu speranta ca maine o sa ne fie bine, asta in caz ca respectam toti regulile. Ma refer si la smecherii care stiu totul si sunt invincibili, alaturi de familia lor si de parinti. Eu nu sunt smecher, eu sunt un om modest care respecta regulile impuse de autoritati. Eu nu sunt un smecher din diaspora care a blamat tara si acum se intoarce ca un las si NU respecta regulile. Stiu, m-am repetat de multe ori cu anumite cuvinte, dar un asemenea om nu citeste acest articol, pentru ca el probabil este cu ”BAIETII” si pun tara la cale.

Cred ca fiecare are teama lui acum si este normal. Cea mai mare teama a mea este sa nu ne pierdem UMANITATEA SI RATIONAMENTUL, sa fim buni unul cu celalalt, sa ne intelegem reciproc temerile si sa empatizam. Nu cred ca bunatatea se invata la scoala, sau nu cred ca smecherii fac cursuri speciale pentru asta. Bunatate se dobandeste prin caracterul si personalitatea fiecaruia, prin educatiea, buna crestere si mentalitate diferita. Bunatatea se manifesta prin mici gesturi de umaniate si dragoste pentru cei din jurul nostru.

Este greu sa stai in casa, te inteleg perfect! Eu nu te invat ce trebuie sa faci si cum sa treci peste aceste momente grele. Eu vreau sa-ti spun cum incerc sa trec eu prin aceste momente mai dificile. Motto-ul acestui blog (Collect moments, not things ) poate se potriveste acum perfect pentru starea mea sufleteasca. Ma incarc pozitiv cu amintiri placute din calatoriile mele prin lume. Imi aduc aminte de Toscana cum stateam si ma uitam la stele. Imi aduc aminte cum inotam in Maldive cu balena rechin. Imi aduc aminte cum stateam pe un vapor in Thailanda si ma uitam spre cer in timp ce imi ploua pe fata. Imi aduc aminte cum stateam in Albania pe o bordura cu prietenii si savuram o bere, sau cum in Mexic imi savuram cafeaua intr-un restaurant simplu de hotel. Pot sa dau sute de exemple. Pentru mine in aceste momente conteaza foarte mult experientele frumoase din viata mea, care ma fac sa fiu pozitiv. Calatoriile te schimba mult si vezi altfel lumea. 

Calator prin pandemie! 1

Calator prin pandemie! 2

Mi-am promis ca o sa calatoresc mult mai mult dupa ce se termina nebunia aceasta. Pana atunci trebuie sa avem grija de noi si sa respectam regulile, asa o sa trecem cu bine. In rest multa sanatate, aveti grija de voi si de familia voastra.

Photos by Tarnovean Claudu Ovidiu

Distribuie:

Lasă un răspuns