About traveling

traveling is my love

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.” 
― Oscar Wilde

What most people like

my experiences

The best dreams happen when you’re awake.

about traveling

De ce îmi place mie să călătoresc? Îmi pun singur această întrebare şi îmi răspund în acelaşi timp. Pe tine încerc să te motivez şi să te inspir. Pentru mine cel mai important sentiment când călătoresc este acel spirit de libertate. Să fiu eu cu natura, să fiu eu cu mine în orice colţ al lumii. 

about traveling

A călători nu înseamnă doar a vedea locuri noi şi a învaţa ceva despre diferitele culturi ale lumii. A călători înseamnă a te descoperi, a afla cine eşti cu adevărat şi care este scopul tău în viaţă; un stil de viaţă. Un stil de viaţă care ţi-l faci tu, e alegerea ta! D

about traveling

eea ce o să vă povestesc acuma este o experienţă neplăcută, pentru că este prima dată când nu am ajuns unde mi-am propus. Acum o lună şi ceva ne-am făcut rezervările pentru a merge în Zagreb, Croaţia! Eu mi-am dorit de ce va timp să ajung în Croaţia şi mi-am dorit mai mult pentru că vroiam să ajung în Parcul Naţional Plitvice! Zis şi făcut!

blogging

Astăzi am ajuns la prima mea jumătate de an de blogging! Scriu în primul rând, pentru cei care mi-au citit articolele-blogul, fără ei nu existam. Chiar vreau să le mulţumesc! Şi mai scriu să-mi aduc aminte, peste 1 an de exemplu, cum au fost primele mele 6 luni ca blogger.

Europa / italia

  1. Italia este țara cu cele mai multe site-uri aflate în  Patrimoniul UNESCO din lume, 51 la număr in anul 2016, urmată de China cu 50.
  2. Este cea de-a 4-a țară din lume ca și număr de turiști, cu peste 50 milioane pe an.

ABOUT TRAVELING

Nu trăim într-o lume perfectă și nu suntem înconjurați tot timpul de oamenii potriviți lângă noi. Nu avem tot ceea ce ne trebuie în viață și chiar nu poți să le ai pe toate. Nu ai job-ul perfect, dar nu ai ceva care să te facă în totalitate fericit. Dar, dacă nu faci tu ceva cu viața ta, nu o să facă nimeni. 

blogging

A year full of memories and experiences, many cities, monuments and beaches. Read articles about these countries on my blog.

Collecting moments, not things!

Toti trecem printr-o perioada grea, dificila de neconceput acum o luna. Eu recunosc ca acum o luna nu credeam ca o sa ajungem aici, dar trebuie sa ma obinuiesc acum cu acest prezent neplacut, nesigur. Nu o sa ma complac in aceasta situatie si incerc sa fiu pozitiv si optimist, pentru ca asa sunt eu.

The most affordable price

LEt's start
your journey!