românia, ȚARA MEA NATALA

de unde a început totul

Nimeni nu poate descoperi lumea pentru altcineva. Numai când o descoperim pentru noi devine pământ comun și o legătură comună și încetăm să mai fim singuri – Wendell Berry.

What most people like

my native experiences

Let’s Discover Together

ROMÂNIA / GORNESTI

Este când îmi place să spun că prima dată trebuie să-ţi cunoşti ţara şi apoi să cunoşti lumea. Este un mesaj motivaţional şi este important să mergi în fiecare loc din ţară asta, să-l vizitezi, să-l cunoşti, să-l explorezi.

ROMÂNIA / Tîrgu Mureș

Municipiul Tîrgu Mureş este așezat pe terasele râului Mureș. Dintre toate acestea Platoul Cornești este cea mai înaltă cotă a orașului fiind situat la 488 m deasupra Mării Negre și la 197 m deasupra localității.

ROMÂNIA / VISCRI

Este primul meu articol mai ,,amplu” despre o locaţie din România. Într-o zi de sâmbătă, un prieten și o prietenă, mi-au zis să mergem la Viscri, judeţul Braşov; nu era planificat nimic, aşa că mi-a căzut foarte bine

ROMANIA / BRAN CASTEL

 I was here on Saturday, the castel is amazing. The Bran Castle is sited at the entrance to the Rucăr – Bran passage, on the road connecting Braşov to Câmpulung, overtowered by the peaks of the Bucegi and the Piatra Craiului Mountains.

ROMÂNIA / BRAșOV

Am ales această fotografie pentru că Brașovul este orașul meu preferat din România! Am avut ocazia să-l vizitez de multe ori. Îmi aduc aminte de această panoramă frumoasă mereu. 

ROMÂNIA

SuprafaţaEste de 238 391 kmp, comparabilă cu cea a Marii Britanii, ceea ce situează România pe locul 80 în lume şi pe locul 12 în Europa ca mărime. 

ROMANIA / cazanele dunarii

Chipul regelui dac Decebal este un basorelief înalt de 55 m si se aflat pe malul (stâng) stâncos al Dunării în zona cataractelor de la Cazanele Mici (golful Mraconia), între localitățile Eșelnița și Dubova, în apropiere de orașul Orșova.

romania/ predal

Despre aceste stațiuni, de pe tărâmul Românesc cred că am citit fiecare dintre noi câte ceva și știm cât de frumose sunt! Nu cred că pot să spun ceva în plus, nu am ce. 

romania/ Instagram

Titlu:Claudiu Ovidiu Tarnovean: Mă consider un călător convins Tot mai mulţi tineri de difrite vârste din judeţul Mureş au cont, sau şi-au făcut conturi de Instagram în ultimii ani.

The most affordable price

LEt's start
your journey!